Φωτογραφίες
Ψηφιακή Φωτογραφία
Ψηφιακές Φωτογραφικές Μηχανές

Είσοδος

Το Θεμα της Κυριακης

Η φωτογραφία της ημέρας

Καλύτερες του μήνα

Άνοδος
Πτώση
Αμετάβλητη
Νέα είσοδος

Κοκκινοκεφαλάς

Κοκκινοκεφαλάς

Ημερομηνία λήψης 23-4-2011 ελπίζω να καταλάβετε το νόημα της.

Slide  
Get code
Η βαθμολόγηση είναι διαθέσιμη μόνο στα μέλη. Γίνετε κι εσείς μέλος

Γενικές πληροφορίες

ΤίτλοςΚοκκινοκεφαλάς
Φωτογράφοςmyron
Συνολική Βαθμολογία0.000
Η Συνολική Βαθμολογία είναι δευτερεύουσα πληροφορία και υπολογίζεται από το άθροισμα [Βαθμολογία χρήστη Χ Karma χρήστη] όλων των βαθμολογήσεων της φωτογραφίας. Η κατάταξη των φωτογραφιών ωστόσο, γίνεται με βάση τον μέσο όρο και αναφέρεται παρακάτω ως Βαθμολογία
Προβολές382
Δημοσίευση15-May-17 16:13
ΚατηγορίαΠουλιά
Πρόσθετη κατηγορίαΚαμμία
Προσωπικός φάκελοςΜΥΡΩΝ
Για ενήλικους μόνοΌχι

Βαθμολογία : Μόνο για μέλη

Τεχνικές πληροφορίες

ΜηχανήNikon D300s
Διάφραγμαf/7.1
Ταχύτητα1/640 sec
ISO200
Εστιακή απόσταση600mm = [900mm 35mm eq]
35mm eq: Η εστιακή απόσταση που αντιστοιχεί σε 35mm format. Η πραγματική εστιακή απόσταση μιας ψηφιακής μηχανής διαφέρει από αυτή του φορμά των 35mm, ανάλογα με τον φακό ή/και το μέγεθος του σένσορα
Metering ModeMulti-Segment
Exposure Compensation+0.3 EV
Φακός (μόνο για SLR μηχανές)Μη διαθέσιμο

Ανάλυση βαθμολογίας

Η εμφάνιση βαθμολογιών είναι δυνατή μόνο στα μέλη

Παρατηρήσεις

Η δημοσίευση παρατηρήσεων γίνεται μόνο από μέλη

ALALOS   19-May-17
χαιρομαι ολως ιδιαιτερως που ειδα και τις ιδιες με τις δικες μου αποψεις,αλλα ωραια τα σχολια αλλα τι κανουμε εμεις για να αντιστραφει το κλιμα?
myron   26-May-17
@ALALOS : Δυστυχώς με δέκα άτομα που μπορεί να έχουμε τις ίδιες απόψεις, δεν αλλάζει τίποτα φίλε. Οι άλλοι που τους αρέσει το είσαι ο πρώτος-πρώτη και δεν υπάρχει άλλος σαν και σένα, είναι πολύ περισσότεροι και κερδίζουν σίγουρα
Aris Makropoulos   16-May-17
Καλά τα λες Μύρωνα αλλά θεωρώ ότι το ‘παιχνίδι’ έχει χαθεί προ πολλού και η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα στη σελίδα προσωπικά δεν βλέπω φως. Το έχει πει ένας φίλος, και συμφωνώ, έχουμε γίνει facebook.
Ευθύνες πολλές. Και όλοι βέβαια έχουμε μερίδιο θεωρώ (βάζω και τον εαυτό μου μέσα).
Αλλά όταν γίνονται εδώ και χρόνια 1000 προτάσεις απο διαφορα μελη για βελτίωση κάποιον πραγμάτων στη σελίδα (για τις βαθμολογίες, για την ριμάδα την PoD - γιατί γι αύτη γίνεται ο κακός χαμός – για διαγωνισμούς κλπ. κλπ.) και πάνε όλες στον κάδο τότε τι να συζητάμε.
Ένα απλό παράδειγμα - και πρόσφατο - η πρόταση του Παύλου. Την συζητούσαμε 2 μήνες, την υπεραναλύσαμε άλλους 2 (ούτε το κυπριακό τόση ανάλυση), δήλωσαν ότι θα συμμετάσχουν 30- 40 άτομα (δεν θυμάμαι πόσα) και στο τέλος ανέβηκαν 13 με το ζόρι φωτογραφίες σε ένα ολόκληρο μήνα!!!!!!! Αυτό νομίζω λέει πολλά.
Προσωπικά η συμμετοχή μου έχει ατονήσει τον τελευταίο καιρό για προσωπικούς λόγους αλλά παρακολουθώ τι γίνεται και πραγματικά η όλη κατάσταση με λυπεί αφάνταστα. Και το σίγουρο είναι ότι με 5-6 άτομα να συμμετέχουν Ουσιαστικά στη σελίδα δουλειά δεν γίνεται. Αν αντέξουν και αυτοί οι 5-6.....
myron   16-May-17
@Aris Makropoulos : Άρη είσαι από τους πιο παλιούς και ενεργούς ακόμα φωτογράφους εδώ, και θα έλεγα και πολύ καλός σε αυτό που κάνεις. θυμάσαι τα παλιά πως ήταν και πως αντιδρούσαν οι νέοι σε σωστές παρατηρήσεις. Το ευχαριστώ ήταν στην ημερησία διάταξη ,και οι ερωτήσεις έπεφταν βροχή από αυτούς που ήθελαν να μάθουν. Υπήρχαν βέβαια και οι κόντρες αλλά και που δεν υπάρχουν; ακόμη και στο ίδιο μας το σπίτι. Σήμερα καλά το είπες η σελίδα από φωτογραφική έχει καταντήσει FB.
Aκουστε σχόλιο από φωτογράφο που οι φωτογραφίες του παίρνουν όλες 10 ότι σκατά και αν ανεβάσει. Σχόλιο σε φωτογραφία πουλιού. Το καημένο το πουλάκι πολύ το αγαπώ. μήπως να κρυώνει με τέτοιο κρύο; Άλο σχόλιο σε άλλη φωτογραφία αχ τι ωραίο χρωματάκι που έχουν τα φτεράκια του. Στην δε φωτογραφία του Νίκου με την πανσέληνο, έκανε το εξής σχόλιο. Όμορφο και χλομό πάντα το φεγγάρι. Εγώ απλά υποκλίνομαι σε τέτοια φωτογραφική προσωπικότητα.
Aris Makropoulos   17-May-17
@myron : Μύρωνα καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλεις να πεις και έχεις δίκιο και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που λέω ότι έχουμε γίνει facebook.
Σε ότι αφορά τώρα τα σχόλια αυτού του τύπου υπάρχουν παντού και δεν είναι κατ’ανάγκην κάτι κακό. Όμως όταν κατω από μια φωτογραφία υπάρχουν 4 το πολύ 5 σχόλια και αυτά τα 4-5 είναι τέτοιου τύπου τότε υπάρχει θέμα. Αρά εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι όταν η συμμετοχή είναι πιο μαζική και πιο ουσιαστική και γραφτούν αναλυτικά φωτογραφικά σχόλια τότε ακόμα και αυτά τα 4-5 σχόλια του τύπου ‘’ήσυχο ήσυχο το ποταμάκι αργοκυλάει το γαλάζιο του νεράκι’’ θα πάρουν την σημαντικότητα που φωτογραφικά τους αξίζει. Αλλά δυστυχώς αυτή η ουσιαστική συμμετοχή που θέλουμε οι περισσότεροι είναι απούσα και δεν βλέπω κάτι να αλλάζει σύντομα, και όσο πάει η σελίδα θα φθίνει…
myron   15-May-17
Υποτίθεται ότι εδώ μέσα είναι μια φωτογραφική σελίδα, ή κατάντησε η σελίδα του μπράβο; που αλληλοσχολιάζεστε για ίδιον (όφελος;) Κάποτε μου έλεγε ένα μεγάλο βλήμα μέλος και σήμερα ακόμη, ότι δεν ανεβάζει φωτογραφίες το σαββατοκύριακο και τις γιορτές, γιατί ο κόσμος δεν μπαίνει και δεν σχολιάζει το ίδιο όπως και τις άλλες μέρες. Την φωτογραφία μου λέει θα την ανεβάσω από Δευτέρα, αφού πρώτα κάνω μια περατζάδα από όλους όσοι είναι μέσα, και να σχολιάσω με καλά λόγια την φωτογραφία τους. Έτσι έλπιζε ότι θα πάρει πολλά και καλά σχόλια του τύπου μπράβο είσαι ο πρώτος και καλύτερος, είσαι άπαιχτος είσαι ο απόλας είσαι ο ένας και μοναδικός. Εγώ τον καταλαβαίνω γιατί δεν έχει άλλο τρόπο να ανεβάσει την αυτοεκτίμηση του.
Αυτή η σελίδα για να παραμείνει φωτογραφική πρέπει να σταματήσετε τα εύκολα μπράβο και εύγε, να ρωτάτε όπου έχετε απορία, να ψάχνεστε και να ζητάτε να μαθαίνετε πράγματα που δεν ξέρετε. Σταματήστε να κάνετε λάικ και να γλείφεστε αναμεταξύ σας γιατί δεν κερδίζετε τίποτα.
Θυμάμαι όταν πρωτομπήκα εδώ μέσα που ο ένας βοηθούσε τον άλλον, όλοι ρωτούσαν πως γίνεται αυτό, και όλοι μαζί μαθαίναμε ανταλλάσοντας πληροφορίες.
Αφορμή γιαυτο το σχόλιο στάθηκε η τελευταία μου φωτογραφία (Πανσέληνος) που ενώ είμαι σίγουρος ότι εκτός από 5-6 που πιθανόν να ξέρουν πως τραβήχτηκε όλοι οι άλλοι δεν έχουν ιδέα. Παρόλα αυτά όμως κανένας δεν σχολίασε την φωτογραφία με ερωτήσεις κλπ
ώστε να μάθει κάτι παραπάνω από αυτά που ξέρει.
Τι θέλω και ασχολούμαι και ταράζω τα λιμνάζοντα ύδατα θα πείτε οι περισσότεροι. Δυστυχώς και γω, το ίδιο λέω γιατί η κατάσταση είναι ανίατος. Αύριο θα πέσουν πάλι βροχή τα δεκάρια σε φωτογραφίες που οι περισσότερες δεν αξίζουν ούτε να τις ανοίξεις,
και θα είστε ευτυχισμένοι όλοι μαζί .
ChalGas   15-May-17
@myron : Πέστα δάσκαλε...Αύριο όλοι με τον κηδεμόνα τους!!
bman21   15-May-17
@myron : εγώ σαν καινούργιο μέλος νομίζω 3 χρόνια εδώ και 100% ερασιτέχνης έμαθα κάποια πράγματα εδώ από τα παλαιότερα μέλη στις αρχές που γραφτηκα...Έχοντας μάθει 5 πράγματα για το ps από το YouTube και ακόμα προσπαθώ να μάθω(αν μαθαίνω και σωστά :) ) .
Έχω δει άτομα χωρίς να κλείσουν χρόνο να κάνουν παράπονα γιατί πήραν 9.5 χαμηλότερη βαθμολογία και να αποχωρούν έχω δει άτομα να γκρινιάζουν και να τσακώνονται όχι μόνο για βαθμολογία αλλά και για τις παρατηρήσεις. ..Πως να σχολιάσω εγώ που ίσως τα κάνω όλα λάθος πάνω στην επεξεργασία ,ίσως και όχι, κάποιον έχοντας στο μυαλού μου ότι μπορεί να αρχίσουν τα όργανα? ??Το αποτέλεσμα είναι να λέω την άποψη μου σε συγκεκριμένα άτομα η να ρωτάω κάτι σε αυτά τα άτομα που ξέρω ότι δεν θα παρεξηγηθουν.
Μακάρι σύντομα στο μέλλον να αλλάξει πάλι η σελίδα και να γίνει πάλι όπως την περιγράφεις όπως τη πρωτογνώρισες.Να σχολιάζει φωτογραφικά και να υπάρχουν ερωτήσεις ώστε να μαθαίνουμε και οι υπόλοιποι.
Υγ:Οι φωτογραφίες σου με τη πανσέληνο είναι από τις καλύτερες που έχω και από τις πιο ατμοσφαιρικες που έχω δει.. ...
myron   15-May-17
@bman21 : Εδώ μέσα φίλε έχουν δημιουργηθεί ομάδες δήθεν φίλοι, αλλά στην ουσία λειτουργούν με τα πρότυπα μιας συμμορίας. Αλλοίμονο σε κάποιον που είναι εκτός, και πει κάτι για κάποιο από τα μέλη. Του επιτίθενται όλοι οι άλλοι με διαφόρους τρόπους, ώστε να τον απομονώσουν για να μην ενοχλούνται. Η γνώμη τους δε, είναι πάντα η σωστή και την υποστηρίζουν μέχρι αηδίας έστω και αν είναι η μεγαλύτερη μπούρδα, Πριν από λίγες μέρες είχα μια ακόμη τέτοια εμπειρία
myron   15-May-17
...........................
myron   15-May-17
@ChalGas : : μην ξεχάσεις και τον δικό σου. φαίνεσαι καλό παιδί θα σου βάζω πάντα 10
ChalGas   15-May-17
@myron : Αυτό περίμενα να ακούσω...Μπορείς να μπεις στις φωτογραφίες μου να τις βαθμολογήσεις!!