Φωτογραφίες
Ψηφιακή Φωτογραφία
Ψηφιακές Φωτογραφικές Μηχανές

Είσοδος

Το Θεμα της Κυριακης

Η φωτογραφία της ημέρας

Καλύτερες του μήνα

Άνοδος
Πτώση
Αμετάβλητη
Νέα είσοδος

Φθορά

Φθορά

Η φθορά... τι ταλαιπωρία που μπορεί να κρύβει αυτή η λέξη. Ειδικά η φθορά στα υλικά πράγματα και όταν ο μήνας βγαίνει με οικονομικά ζόρια. Μεγάλη ταλαιπωρία! Να, τις προάλες, που βγήκε ο ψυγείος μου εκτός, πως το είπε να δείτε ο μάστορης, "η φθορά, Κερία μου, η φθορά του χρόνου, έφαγε τον ψυγείο σας".
Και άντε να τρέχεις να ψάχνεις καινούργιο ψυγείο, που να είναι και καλό και οικονομικό και να κρατήσει καμιά δεκαπενταριά χρόνια. Μπας και η φθορά του χρόνου την επόμενη φορά αργήσει να βρει τον ψυγείο σου. Και δεν θυμήθηκες ότι θα έρθει και αυτή η black friday μπας και ο καινούργιος ψυγείος κοστίσει κατιτίς λιγότερο, αλλά πάλι, πως να πεις στον κύριο γιαούρτι να περιμένει καμιά δεκαριά μέρες μέχρι να μπει στον καινούργιο ψυγείο? Πως?!

Slide  
Get code
Η βαθμολόγηση είναι διαθέσιμη μόνο στα μέλη. Γίνετε κι εσείς μέλος

Γενικές πληροφορίες

ΤίτλοςΦθορά
Φωτογράφοςmary_k
Συνολική Βαθμολογία0.000
Η Συνολική Βαθμολογία είναι δευτερεύουσα πληροφορία και υπολογίζεται από το άθροισμα [Βαθμολογία χρήστη Χ Karma χρήστη] όλων των βαθμολογήσεων της φωτογραφίας. Η κατάταξη των φωτογραφιών ωστόσο, γίνεται με βάση τον μέσο όρο και αναφέρεται παρακάτω ως Βαθμολογία
Προβολές206
Δημοσίευση28-Nov-17 14:28
ΚατηγορίαΑφηρημένες
Πρόσθετη κατηγορίαΚαμμία
Προσωπικός φάκελοςΔιάφορες
Για ενήλικους μόνοΌχι

Βαθμολογία : Μόνο για μέλη

Τεχνικές πληροφορίες

ΜηχανήPanasonic Lumix DMC-FZ45
Διάφραγμαf/4
Ταχύτητα1/320 sec
ISO500
Εστιακή απόσταση55mm = [304mm 35mm eq]
35mm eq: Η εστιακή απόσταση που αντιστοιχεί σε 35mm format. Η πραγματική εστιακή απόσταση μιας ψηφιακής μηχανής διαφέρει από αυτή του φορμά των 35mm, ανάλογα με τον φακό ή/και το μέγεθος του σένσορα
Metering ModeMulti-Segment
Φακός (μόνο για SLR μηχανές)Μη διαθέσιμο

Ανάλυση βαθμολογίας

Η εμφάνιση βαθμολογιών είναι δυνατή μόνο στα μέλη

Παρατηρήσεις

Η δημοσίευση παρατηρήσεων γίνεται μόνο από μέλη

Mpakatsias Petros   28-Nov-17
Τι να σου πω βρε Μαίρη, ο προβληματισμός σου δεν μπορεί να απαντηθεί εύκολα. Θα πρότεινα να φας τον κύριο γιαούρτη πριν διαμαρτυρηθεί.....:)